Image Alt

Rreth nesh

Rreth Dedja Shpk

Dedja Shpk është një kompani që tregton mjete dhe agregate bujqësore.E themeluar në 2004 , kompania është konceptuar që në fillesat e saj për t’i shërbyer sektorit bujqësor duke përfshirë produkte me cilësi dhe cmim konkurrues . Më një sipërfaqe prej 6000 m2 Dedja Shpk e vendosur ne qytetin e Kavajes,
Që prej vitit 2005 kompania ofron për shitje dhe pjesë kembimi për makineri bujqësore . Dyqani jonë i pjesëve ka pothuajse cdo pjesë që mund ti duhet makinerive , ose agregatëve duke plotësuar kështu më mirë nevojën që mund të kënë konsumatorët.

Pjesë e shërbimeve tona është dhe asistenca teknike , shërbim i cili ofrohet në ambjentet tona . Gatishmëria është pika jonë më e fortë duke qënë më pranë klientit për cdo problem ose konsulencë që i duhet , jemi aty për t’ju përgjigjur në cdo mënyrë të ofruar komunikimi .
.Në bashkëpunim me shumë kompani ndërkombëtare Dedja Shpk ka mundur të pasurojë gamën e produkteve që ofron si Traktore,GOLDONI ,ARBOS, LOVOL EUROKING, LUZHONG, si dhe TRAKTORE te te gjitha markave nga japonia si:KUBOTA,ISEKI,YANMAR,etj
Importi i produkteve tona bëhet nga vendet e EUROPES dhe vende nga AZIA
Dhe objektivi jonë është që klientët e Dedja Shpk të jenë të kënaqur nga cilësia dhe cmimi që ne ofrojmë , me qëllim që të kthehen përsëri dhe të ruajmë marrëdhënie afatgjata duke u shëndrruar kështu në partnerët e vetëm të besueshëm për to.

Partnerët Tanë!

GOLDONI
Lovol
KAMA
ARBOS