Punë e zgjuar, jo e sforcuar!

Ideale per toke te veshtira, per germime zhvendosje dhe lerim ne kopshte te medha, fusha e kullota.

s

Ul kohën e prodhimit

s

Rrit efikasitetit

s

Kurse para

Partnerët Tanë!

ARBOS
GOLDONI
LOVOL
KAMA

Për më shumë informacion na kontaktoni!

+355 68 20 89 274 | +355 68 20 46 802

Përshtypjet e klientëve tanë!

Kam gjetur agregate te nje game te gjere dhe shume cilesore!

Si&Co Company

Markat më të njohura të traktorëve në treg. Prej 9 vitesh punoj me Dedja shpk. Elvisi është gjithmonë i disponuëshme. E rekomandoj.

RELIKAJ SHPK

Shumë i kënaqur me traktorin dhe agregatet. Super kualitet.

Kompania AEE SHPK